Colruyt haalt eclairs met stukjes metaal uit de rekken

De eclairs van huismekr Boni.
Colruyt De eclairs van huismekr Boni.
Colruyt Group heeft beslist om de eclairs van het huismerk Boni Selection (2 stuks 190 g) uit de verkoop te nemen. Er zijn stukjes metaal teruggevonden, zo laat de winkelketen vandaag weten.

Het gaat om producten met het artikelnummer 45723 en houdbaarheidsdata 20 mei, 21 mei en 22 mei die aangekocht zijn vanaf 15 mei. De eclairs werden verkocht bij Colruyt, Colruyt Luxemburg, OKay, OKay Compact en Collect&Go.

Colruyt Group vraagt om het product terug te brengen naar de winkel. Het product wordt dan terugbetaald. Voor meer informatie kunnen klanten terecht op het nummer 02 345 23 45. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dries vergauwe

  colruyt heeft er bij mij nu gelegen ook kalfsworst is idem aan hespenworst en bevat te veel varkensvlees!!!

 • Tina Colpaert

  Andy het gaat hier over metaal niet de suiker dat erin zit! En normaal zoals ik in de voeding werk hebben die metaal detectie tenzij deze niet werkt of slecht afgesteld stond kan dit niet gebeuren worden uitgeworpen!

 • Thierry Vansweevelt

  Ik zie mensen daar met horden binnen en buiten lopen... die geen seconde nadenken waarom het daar goedkoper is...

 • Marc Haaren

  Met een magneet ...

 • Andy De Schieter

  Allemaal suiker. Best is alles waar enige vorm van suiker inzit verbieden of 10x duurder maken. Als je enig gezond verstand hebt, dan eet je zulke troep niet.