Exclusief voor abonnees

Chocolatier Neuhaus en sommelier Sepideh ontwikkelden pralines die perfect bij wijn passen: “Niet iedereen is fan van zoete dessertwijn”

Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia ontwikkelde samen met Neuhaus zes pralines die perfect bij wijn passen.
Steven Richardson Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia ontwikkelde samen met Neuhaus zes pralines die perfect bij wijn passen.
Nog een glaasje wijn of liever een praline? Dankzij onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia is die martelende keuzestress verleden tijd. Haar antwoord: “Combineer ze gewoon.” Samen met chocoladehuis Neuhaus creëerde ze zes Sommelier-pralines die perfect passen bij wijn, zowel fijnzurige witte als tanninerijke rode. Nog meer adviezen over wijn lees je in ons wijndossier

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.