BNP Paribas Fortis zet alle spaarrentes op minimum

Photo News
BNP Paribas Fortis zet vanaf 1 september de rente op al haar spaarrekeningen op het wettelijke minimum. BNP Paribas Fortis is marktleider voor spaarboekjes in ons land.

Welke formule de klant ook kiest, de rente op een spaarboekje bij BNP Paribas Fortis zal in elk geval 0,01 procent basisrente plus 0,10 procent getrouwheidspremie zijn. De laatste boekjes die nog een iets hogere rente gaven, waren de Hello4You spaarrekening en Woonsparen. Ook bij zusterbanken Fintro en Hello bank gaan alle rentes naar het minimum. 
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • joannes Roderigas

  allemaal gewoon onze centen terug in de zwarte kous steken, en binnen enkele maanden schreewen ze zich een ongeluk want ze hebben geen cent om uit te lenen.

 • Kenny Bauwens

  De winst zit in Parijs

 • Jozef Van Schuerbeeck

  De opbrengst van een spaarrekening had al niks meer te betekenen. De ECB wil de rente zo laag om de mensen aan te zetten om alternatieven te zoeken. Velen doen echter niks, integendeel, ze blijven gewoon geld op spaarrekeningen storten. Beleggen is een werkwoord.

 • Jos Verboven

  Snap niet dat men nog bij een traditionele bank blijft. Ben zelf al jaren weg bij BNP en heb nu 2 banken waar ik geen enkele kost betaal op mijn rekeningen, zelfs betaald wordt op mijn overschrijvingen (Keytradebank). Financiële transacties (bv. aandelen, fondsen, etc.) minder dan de helft aan transactiekosten.

 • Herman Degeest

  Voor de ceo's zal er wel geld zijn .