Exclusief voor abonnees

Binnenkort in Vlaamse Lidl: 25 eurocent voor een biefstuk

In strijd tegen voedselverspilling verkoopt supermarktketen net niet vervallen producten aan dumpingprijzen

Behalve in Luxemburg worden ook in de Nederlandse filialen van Lidl producten die diezelfde dag nog moeten worden opgegeten tegen een prikje verkocht.
ANP Behalve in Luxemburg worden ook in de Nederlandse filialen van Lidl producten die diezelfde dag nog moeten worden opgegeten tegen een prikje verkocht.
In de strijd tegen voedselverspilling verkoopt supermarkt Lidl producten die de dag zelf nog vervallen aan regelrechte dumpingprijzen. Momenteel loopt een proefproject in Luxemburg dat in het najaar wordt geëvalueerd. De kans is groot dat je daarna ook bij Lidl in Vlaanderen een biefstuk voor amper 25 cent op de kop kan tikken.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Verstappen Martine

  Geen goede zaak voor de nog enkele kleine warenhuizen en de beenhouwers vrees ik. Let op ik ben tegen verspilling en ik eet geen vlees maar dit is toch niet goed voor het economisch evenwicht.

 • Dikke Van Aarschot

  is een heel slecht teken, dat is mensen aanzetten om te wachten tot het voedsel bijna ten einde consumatie is om toch goedkoper te kunnen kopen, de mensen die laag inkomen hebben gaan daar trachten gebruik van te maken, doch heeft iedere burger gelijke kansen in een democratie , dus heeft hij recht op vers voedsel en geen vervallen bazaar. politiek word aub wakker!!!!!!!!

 • eric maier

  Dan gaan ze "verse" groenten en fruit meteen aan dumpingprijzen mogen zetten. Als je ie koopt, zijn die dikwijls 1 a 2 dagen laten al vol schimmels, rotte plekken etc... ALs er iets is in de Lidl dat je er niet moet kopen dan zijn het wel groenten en bepaalde fruitsoorten. (wortelen kan je niet eens 3 dagen houden voor gebruik wat je ook doet, kheb nog meegemaakt dat je vlotjes 3 weken kon bewaren

 • Albert De Vries

  "Lidl roept flessen Freeway cola terug: bodem kan barsten bij hoge temperaturen". Heel binnenkort krijgen ze in Lidl dan ook een lading slechte Freeway cola terug...

 • Gerard Braeckmans

  Jaja, Christel Smets, en zo is er niets goed.