Benzine iets goedkoper

ANP

Benzine wordt morgen enkele centen goedkoper aan de pomp. De maximumprijs van benzine 95 E10 daalt 3,8 cent tot 1,515 euro per liter. Super 98 wordt 4,6 cent goedkoper en komt op 1,582 euro per liter. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.

De daling is te danken aan de schommelingen van de noteringen van de olieproducten en/of de biocomponenten die in de brandstoffen zitten op de internationale markten.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  Als je weet dat er 60% diesel rijders zijn en die ertoe aanzetten een andere auto te kopen is dat kassa kassa kassa

 • Emi De graeve

  Hier staat de diesel 1,539...gisteren nog over de grens getankt aan 0,358 euro goedkoper ! Vermenigvuldigd met 45 liter = 16,110 verdiend.Kunnen dat bijna 650 oude Belgische franken zijn ? Man toch, daar konden we voor de invoering van die euro nog eens serieus mee winkelen :^)

 • François De Moor

  En zo laten wij dieselrijders ons in t'zak zetten. Allemaal zever van de regering , het gaat hem juist om de centen. Volgend jaar in mei 2019,zal de regering wel de rekening krijgen. Als kleine werkmens , mogen wij inkort te voet gaan.

 • Frans Dedokker

  En maandag komt er dan weer 20cent bij

 • Jennifer Peeters

  De benzine wordt goedkoper en de diesel werd deze week duurder. Bedankt regering. We zullen zondag eens extra aan jullie denken!!!