Benzine en stookolie morgen opnieuw duurder, tot hoogste peil dit jaar

Photo News
Benzine en stookolie worden vanaf morgen nog maar eens duurder, zo blijkt uit een persbericht van de Federale Overheidsdienst Economie. Voor benzine 98 E10 en stookolie staan de maximumprijzen nu op het hoogste niveau dit jaar, blijkt uit een overzicht op de website van de Belgische Petroleumfederatie.

De maximumprijs voor een liter benzine 95 E10 stijgt morgen met 4,2 eurocent, tot 1,475 euro. Voor benzine 98 E10 komt de maximumprijs op 1,557 euro per liter (+4,9 eurocent). Dat is meteen ook het hoogste niveau dit jaar, in februari werd evenveel betaald.

Stookolie, vanaf een bestelling van 2.000 liter, kost maximaal 0,6193 euro per liter (+2,02 eurocent). Dat is meteen ook het hoogste niveau dit jaar. De FOD Economie verwijst naar de evolutie op de internationale oliemarkten.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dirk de smet

    ze gaan weer eens hun zakken vullen ,verdoken belastingen dus ,wat is het volgende waar enkel belgie en zijn ministers hun zakken gaan mee vullen,en dan spreken ze van europa zwijg vlug en schaf dat europa maar af als enkel belgie de dief is ,gelijke normen bestaan niet in dit europa en zeker niet in belgie ,voor ieder gelijk en dan pas word europa geloofwaardig,en deze regering geeft zeker niet het voorbeeld ,laat euopa hen daar eens voor op de vingers tikken of uitsluiten

  • Tina Colpaert

    Was in Dubai september 0,25cent de liter en nee ze hebben zelf geen bronnen meer maar kopen ze ook in dus waarom bij ons zo schandalig duur teveel taxen misschien voor vadertje staat?????

  • Herman Hermans

    Weeral?? Komaan, en weer enkel in België! De prijs wordt belachelijk! Geen salariswagen heeft met tankkaart kan beter thuis blijven, gaan werken wordt duurder dan thuiszitten.