Gesponsorde inhoud

Ben je het beu om te veel te betalen voor je telefoonrekening?

Mobile Vikings
Heb je jezelf ook al afgevraagd waarom je nog zo veel betaalt voor je telefoonrekening? De provider Mobile Vikings geeft je alle mogelijkheden om tot 100% te besparen op je telefoonrekening. Vikings hebben vorig jaar alleen al meer dan € 2.300.000 bespaard op hun telefoonrekening. En dat allemaal zonder extra moeite. Hoe krijgen ze dat voor elkaar?

Bespaar dankzij je online aankopen

Een broek via ASOS, nieuwe oortjes via Coolblue, pizza van takeaway.com, … waarschijnlijk shop je soms online. Bij Mobile Vikings krijg je dankzij je online aankopen een deel van je aankoopbedrag terug. Dat bedrag gebruik je dan om je abonnement of je herlading te betalen. Simpel! Dat noemen ze Viking Deals. Hiervoor werken ze samen met onder andere Coolblue, Bol.com, Booking.com, en nog 75 andere webshops die je allemaal kunt bekijken op www.vikingdeals.be.

Een voorbeeld van hoe je bespaart dankzij je online aankopen:

Viking Bob heeft een nieuwe smartphone nodig, en koopt bij Coolblue een smartphone van € 500. Dankzij de Viking Deals krijgt Bob na zijn aankoop ook 20 Vikingpunten (met een waarde van 20 EUR) waarmee hij dan zijn zijn volgend factuur of herlading betaalt.

Shop jij regelmatig online bij webshops als Coolblue, Bol.com, Booking.com of een van de 75 andere? Dan kun je dankzij de Viking Deals maandelijks al snel €15 besparen op je telefoonrekening. Met een Mobile Vikings-abonnement van € 15 per maand surf je dan makkelijk heel de maand gratis.

Overtuig je vrienden om Viking te worden

Bij Mobile Vikings heb je redenen genoeg om al je vrienden te overtuigen om ook Mobile Viking te worden: scherpe tariefplannen en een geweldige klantendienst, bijvoorbeeld. Of het feit dat Vikings elkaar altijd gratis bellen en sms’en.

Zelf zit er ook een fijn extraatje in voor jou: voor elke vriend of vriendin die je overtuigt, krijg je zelf 15 Vikingpunten. Da’s al genoeg om een maand volledig gratis te surfen en te bellen. Wil je graag een heel jaar gratis surfen en bellen? Dan hoef je maar 12 mensen te overtuigen. Leuke uitdaging, toch?

Betaal niets meer voor je telefoonrekening

Bij Mobile Vikings krijg je superveel mobiele data tegen het scherpste tarief op de markt. Dankzij de Viking Deals en door je vrienden te overtuigen om ook Mobile Vikings te worden, is Mobile Vikings de enige provider waar je je telefoonrekening tot € 0 kunt verlagen. In 2019 waren er zo zelfs 128.000 gratis telefoonrekeningen!

Ben jij overtuigd? Word vandaag nog Viking en geniet van onbeperkte DA-TA-TA.

Lees ook op Mobilevikings.be: 

5 redenen waarom mensen naar Mobile Vikings overstappen

Overleven met alleen mobiele data: hoe je dat doet

Stel deze (grappige) vragen zeker aan Siri en Alexa

Bron: mobilevikings.be