Albert Heijn roept yoghurt terug vanwege mogelijke aanwezigheid van stukjes rubber

ANP
Supermarktketen Albert Heijn roept in België 'BOER'N Yoghurt Appel Kaneel' terug van het merk Zuivelhoeve terug, omdat er mogelijk stukjes rubber in de yoghurt zitten. Dat meldt AH in een persbericht. 

"Als gevolg van enkele consumentenklachten werd een wit stuk rubber aangetroffen in de BOER'N Yoghurt Appel Kaneel van Zuivelhoeve. Albert Heijn heeft besloten om dit product uit de verkoop te halen en een persmededeling te versturen om de consumenten op de hoogte te brengen", aldus AH. 

Het gaat om yoghurt verpakt in een emmertje, met een gewicht van 800 gram. De houdbaarheidsdatum is 27 september 2018; het lotnummer 1808112862. De yoghurt werd tussen 4 september en 14 september verkocht.

Albert Heijn België vraagt zijn klanten om dit product niet te eten en terug te brengen de winkel, waar de aankoopprijs zal worden terugbetaald. Klanten kunnen voor meer informatie terecht op www.ah.be, of contact opnemen met de klantendienst op het nummer 0800 - 77705.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Victor Van den Bogaert

    En toen de kanten al het rubber uit de pot verwijderden, was ineens al het 'fruit' op

  • rudi berghmans

    hier worden regelmatig dingen teruggeroepen ik stel mij de vraag over de kwaliteit van die producten , worden deze in minderwaardige fabrieken geproduceerd ?