Albert Heijn haalt makreelfilet uit de rekken wegens listeria

Photo News
Albert Heijn België roept makreelfilet terug omdat bij de producent de listeriabacterie in het product is aangetroffen. Dat heeft de supermarktketen vandaag bekendgemaakt.

Het gaat om het product AH Makreelfilet graatloos, ten minste houdbaar tot 14 en 15 oktober. De lotnummers zijn 818100311 en 818100313.

Albert Heijn waarschuwt dat het consumeren van het product mogelijk een gevaar kan vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Wie zich onwel voelt, wordt aangeraden een dokter te raadplegen.

De keten vraagt klanten om het product niet op te eten en het terug te brengen naar de winkel. Ze krijgen het aankoopbedrag vergoed.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Paulus Boogaers

    Wanneer men matige kwaliteit aan een goedkope prijs verkoopt komt men dit regelmatig tegen. Nog nooit zoiets gehoord over kwaliteitsproducten.