Albert Heijn gaat boodschappen aan huis leveren

Illustratiebeeld.
ANP Illustratiebeeld.
Klanten van Albert Heijn kunnen binnenkort hun boodschappen aan huis laten leveren. De winkelketen wil tijdens de lente met thuisleveringen starten, te beginnen in de regio Antwerpen. Dat heeft AH vandaag bekendgemaakt.

Online bestellen is nu al mogelijk bij Albert Heijn in België. De boodschappen kunnen nadien aan een afhaalpunt opgepikt worden. Met thuisleveringen gaat de supermarktketen nog een stap verder. Het is de bedoeling dat de dienst na Antwerpen verder uitgerold wordt.

Albert Heijn opende woensdag in Maasmechelen zijn vijftigste winkel in België. De keten, onderdeel van de groep Ahold Delhaize, wil doorgroeien naar honderd winkels. 
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Stefanie van Dijk

  Gemiste kans van 'onze' supermarkten!

 • Luc De Reu

  toch beetje verbaast te lezen de nieuw geopende AH in het M2 shopping center 45 banen zal opleveren.... wordt een dan plots extra voedsel gekocht op gaan die banen op een andere plaats weg ?

 • Wilfried Verhulst

  eerst klagen dat je niet meer in de buurtwinkel gaat kopen en nu gaan die hollanders het ons nog gemakkelijker maken en brnegen ze hun rookworst met soep uit blik bij je thuis . Allee , niet bij mij . zal wel zelf halen wat ik nodig heb en wanneer ik het nodig heb . Ik zie dat doosje al een ganse dag aan de deur staan in de regen / zon . Smakkelijk

 • Peter Buyck

  Inderdaad, Colruyt doet of deed het al jaren, samen met Delhaize als ik me niet vergis (vooral in de grootsteden). Tenzij AH ook aan huis komt op het platteland, dan pas zou het vernieuwend zijn. Trouwens ook Bpost dacht boodschappen te kunnen aanbieden maar je hoort hier ook niets meer van.

 • Annie Biot

  Eindelijk, nu hoef je zelfs voor je voedsel en levensmiddelen niet meer in de file staan of staan aanschuiven. Alles van thuis uit bestellen. Uitstekend. Daar wil ik nog wel extra voor betalen.