Paul Lembrechts.
Volledig scherm
Paul Lembrechts. © Tim Dirven

CEO Paul Lembrechts stapt op bij noodlijdende modegroep FNG uit onvrede over verloning

Paul Lembrechts heeft zijn ontslag aangekondigd bij de noodlijdende retailgroep FNG, het vroegere moederbedrijf van de failliete schoenenketen Brantano. Hij deed dat op het einde van een algemene vergadering waarin de aandeelhouders een voorstel over zijn verloning wegstemden.

64 reacties

 • Dick DECOCK

  1 maand geleden
  Kan bij zijn ex in broodjeszaak gaan werken.
 • Peter Nols

  1 maand geleden
  Wat kan je meer verwachten van een veearts met NVA-sympathie en ooit medewerker van "Voor boer en tuinder." Die mens zijn biotoop is altijd in de nabijheid van een mesthoop geweest.
 • guy Van Deun

  1 maand geleden
  Ik hoop voor iedereen het goede, maar de mensen met de mentaliteit en verlangens zoals de heer Lambrechts mogen voor mijn part is enkele dagen goed honger leiden, dan weten ze wat lijden is.
 • Jan Desmet

  1 maand geleden
  En geen schaamte hebben? Respect 0,0 !
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Als het zo zit, Jean West. Dan wil ik ook wel alle dagen werken voor 469.800 € per jaar. Er moest trouwens ook nog een eindejaarsbonus van 200.000 € boven op komen. President Macron verdient in Frankrijk, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering, 161.000 € per jaar. Ja dat is beduidend minder dan onze premier. Ook minder dan Bracke kreeg als voorzitter van het parlement. En ook 100.000 € minder dan Jambon als president van slechts de Vlaamse regering.

Geld