Brusselaars kunnen nog maar kiezen uit 3 energieleveranciers (Vlamingen uit 15)
Volledig scherm
Brusselaars kunnen nog maar kiezen uit 3 energieleveranciers (Vlamingen uit 15) © Getty Images

Brusselaars kunnen nog maar kiezen uit 3 energieleveranciers (Vlamingen uit 15)


EnergieEnergieleveranciers Octa+ en Mega vertrekken uit de Brusselse energiemarkt. Daardoor kan je in ons Hoofdstedelijk Gewest nog maar beroep doen op drie verschillende energieleveranciers.  De keuzemogelijkheden voor de consument zijn dus beperkt.

 1. Lieve (34) en Kris (40) verbouwen wijn in het Hageland: “We houden er geen cent aan over, maar deze wijngaard is ons leven”
  PREMIUM
  Zoveel verdien ik

  Lieve (34) en Kris (40) verbouwen wijn in het Hageland: “We houden er geen cent aan over, maar deze wijngaard is ons leven”

  Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Vandaag komt Lieve Wuyts aan de beurt: na het plotse overlijden van haar vader besloot ze hun gezamenlijk levenswerk, - wijngaard Liemau -, verder te zetten met haar gezin. Elk jaar leveren de wijnranken die ze als klein meisje mee hielp aanplanten én volop floreren op de zuiderflanken van de Houwaartse berg een mooie oogst aan streekwijnen op. “We houden er geen cent aan over maar de wijngaard maakt ons echt gelukkig”, zegt Lieve.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Na prijsverhoging Pfizer en Moderna eist PVDA transparantie over vaccinprijzen: “Ze zijn gewoon uit op woekerwinsten”
  7

  Na prijsverho­ging Pfizer en Moderna eist PVDA transparan­tie over vaccinprij­zen: “Ze zijn gewoon uit op woekerwin­sten”

  PVDA wil dat de Europese Commissie en de federale regering volledige transparantie garanderen over de prijzen van de vaccins tegen het coronavirus. De extreemlinkse partij reageert daarmee op het bericht over de prijsverhoging van de vaccins van Pfizer en Moderna. "Dit is een regelrechte hold-up van onze sociale zekerheid, bovendien met de vriendelijke hulp van de Europese Unie en haar geheime contracten", zegt Europees parlementslid Marc Botenga.

Geld