Samen met de bitcoin zakten ook andere cryptomunten weg.
Volledig scherm
Samen met de bitcoin zakten ook andere cryptomunten weg. © REUTERS

Bitcoin zet daling door tot onder 48.000 dollar

De waarde van de bitcoin is dinsdag stevig gezakt. Nadat die in de ochtend al onder 50.000 dollar uitkwam zette het verval in de loop van de dag door waardoor een bitcoin minder dan 48.000 dollar waard werd.

3 reacties

 • Coen Geurts

  1 jaar geleden
  Hopelijk tot onder 0.
 • Jan Hebbelinck

  1 jaar geleden
  En toch is dat bitcoin gedoe één grote luchtbel dat vroeg of laat ontploft.
 • Tim De Proft

  1 jaar geleden
  Dat noemen ze solden he ... binnenkort staan ze 70k of meer ... een markt van 2,5 miljoen miljoen dollar ... kan enkel terug stijgen 😆
 1. Europa wil consument 'recht op herstel' geven tot 10 jaar na aankoop

  Europa wil consument 'recht op herstel' geven tot 10 jaar na aankoop

  Om een einde te maken aan de gewoonte waarbij defecte consumentengoederen al te makkelijk door een nieuw exemplaar vervangen worden, wil de Europese Commissie een 'recht op herstel' invoeren. Dat moet ervoor zorgen dat al die goederen tot 5 à 10 jaar na de aankoopdatum hersteld kunnen worden, ook al is de garantietermijn verstreken. Enkel wanneer het defect te ernstig is, zullen producenten aan de verplichting kunnen ontsnappen.
 2. Vlaamse cryptomiljonair verdacht van witwassen nadat hij ook tweede minnares 850.000 euro geeft

  Vlaamse cryptomil­jo­nair verdacht van witwassen nadat hij ook tweede minnares 850.000 euro geeft

  Marc De Mesel, een naar Kenia uitgeweken Vlaamse cryptomiljonair, komt voor de tweede keer op korte tijd in het vizier van de politie van het Afrikaanse land. De Vlaming was al verdacht van witwassen nadat hij 800.000 euro cadeau gaf aan zijn vriendin Felesta Nyamathira Njoroge (21). Nu blijkt dat hij ook aan een tweede studente, Tebby Wambui Kago (21), zo’n 850.000 euro gaf. De Keniaanse politie vermoedt dat het om crimineel geld gaat.