Op Reddit wordt de vraag gesteld of het bericht misschien van Elon Musk zelf kwam.
Volledig scherm
Op Reddit wordt de vraag gesteld of het bericht misschien van Elon Musk zelf kwam. © REUTERS

Bitcoin-stunt van Tesla lijkt maand geleden aangekondigd door mysterieuze Reddit-gebruiker

CryptomuntenHet lijkt erop dat een Reddit-gebruiker meer dan een maand geleden de gigantische bitcoin-aankoop van autofabrikant Tesla bekendgemaakt heeft. Het nieuws over die aankoop stuurde de koers van de cryptomunt naar een nieuw record. De auteur van de post op Reddit beweert een Tesla-insider te zijn. Zijn bericht luisterde naar de titel ‘You heard it here first’.

6 reacties

 • Philippe Vanbelleghem

  2 weken geleden
  de zeepbel gaat wel eens barsten .
 • Raphaël Defour

  2 weken geleden
  Het wordt best tijd dat de media de juridische bestaansgrond van die Bitcoin en Crypto uitvlooien en of de overheden al of niet bewust hier een nieuwe vluchtroute open houd voor geldstromen die anders via exotische bestemmingen kaaiman eilanden werden versluisd. Welk juridisch statuut en fiscale controle is op deze financiële of casino bedrijven van toepassing. Of mogen wij ook zo creatief zijn naar de oude dag toe.
 • johan debue

  2 weken geleden
  Natuurlijk moet Elon de mosterd elders gaan halen zijn tesla bedrijf draait op schulden en is fors overgewaardeerd vroeg of laat valllen de maskers af en er zullen er veel zijn die heel veel geld gaan verliezen dit heeft niets te maken met investeren .Bitcoin blijf daar van weg.
 • mike vanzandweghe

  2 weken geleden
  Bij heel dat bitcoin en crypto gedoe is alles vooraf al bepaald hoe de rijken de boel manipuleren om de kleintjes nadien te doen kelderen.
 • Michel zoersel

  2 weken geleden
  Hoe zit dat eigenlijk voor zo’n bedrijf dan met winst/verlies boekhoudkundig op het einde van het boekjaar en fiscaaltechnisch? Momenteel is Bitcoin nl. naar mijn weten nog niet erkend, toch?
 1. Bitcoin stijgt naar 40.000 dollar: topbankier voorspelt koers van 600.000 dollar, maar krijgt kritiek
  Cryptomunten

  Bitcoin stijgt naar 40.000 dollar: topbankier voorspelt koers van 600.000 dollar, maar krijgt kritiek

  De koers van cryptomunt bitcoin is zaterdag op het handelsplatform Bitstamp weer gestegen tot ongeveer 40.000 dollar en komt zo opnieuw in de buurt van het record van meer dan 41.000 dollar van in januari. Het koersverloop van bitcoin vertoont op korte tijd wel vaak grote schommelingen. Een topbankier krijgt intussen kritiek op de timing van zijn voorspellingen voor bitcoin, waarbij hij op termijn een waarde van 600.000 dollar mogelijk acht.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch

Geld