AP
Volledig scherm
© AP

Bitcoin stijgt weer tot boven de 50.000 dollar

De digitale munt bitcoin is woensdag weer tot boven de 50.000 dollar (zo’n 41.500 euro) gestegen. Beleggers stappen weer in de markt voor bitcoins. Vorige week ging 's werelds bekendste cryptomunt nog behoorlijk omlaag door zorgen of de waarde niet te sterk was opgelopen.

6 reacties

 • Carlos Matos

  1 maand geleden
  Bitcoin stijgt niet, het is de euro en de dollar die zakken!
 • Bart Verbeeck

  2 maanden geleden
  Serge Missine, je moet is nagaan hoeveel overheidsmunten nog bestaan van de laatste pakweg 200 jaar. Ik denk dat enkel de Britse Pond nog ongeveer deze status kan aannemen, de rest is weg of bestaat in een andere vorm (bijvoorbeeld heeft de huidige USD niets te maken met de USD van voor de ontkoppeling met goud.).
 • Tim Draper

  2 maanden geleden
  Investeringsmaatschappijen wereldwijd investeren in cryptomunten en grote banken tonen ook meer dan alleen maar interesse.. Tjonge tjonge.. Hoe zou dat komen ? Een vorm van zelfverminking ? Ik denk van niet.
 • Tim Draper

  2 maanden geleden
  Het begrijpen van blockchain technologie is essentieel vooraleer je je een opinie kan vormen over crypto en Bitcoin. Voor wie er verstandelijk niet bij kan of de moeite niet doet er ook maar iets over te leren resten woorden als "lucht, pyramidespel, gokspel, fraude" enz. Eigenlijk is het wiskunde, ´t was mijn favoriete vak niet, maar de zaak klopt wel degelijk :)
 • Serge Missine

  2 maanden geleden
  Jozef toch, maak u niet druk! Dit spelletje blijft niet duren. Tijd zal het bewijzen...
 1. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven

 2. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje

Geld