's Werelds bekendste digitale munt overtreft opnieuw een eerder recordniveau van vorige maand.
Volledig scherm
's Werelds bekendste digitale munt overtreft opnieuw een eerder recordniveau van vorige maand. © REUTERS

Bitcoin stijgt voor het eerst tot boven 60.000 dollar

De bitcoin is voor het eerst tot boven de 60.000 dollar (50.200 euro) geklommen. Daarmee weet 's werelds bekendste digitale munt een eerder recordniveau van vorige maand te overtreffen. De bitcoin profiteert van optimisme onder beleggers over digitale valuta en toenemende interesse van professionele investeerders in cryptomunten.

26 reacties

 • Pieter Declercq

  4 maanden geleden
  voila india heeft al verbod op bezit van crypto
 • hanzi appelterri

  4 maanden geleden
  Het is precies zoals vroeger met de opkomst van de computer, toen waren er ook veel mensen tegen (lees niet meer mee), die mensen hoor je tegenwoordig niet meer :-) Bitcoin zal nog een hele tijd meegaan...
 • Jean Durieux

  4 maanden geleden
  Ik heb mijn auto verkocht voor bitcoin. Op 3 dagen tijd terwijl ik 2 maand in euro probeerde. Nu nog wat extra winst gepakt.
 • Yves Jacobs

  4 maanden geleden
  Haha bubbel zeepbel tulpenbollenmania, wat dan nog. Goud zilver en bitcoin zijn de pin die de bubbel van het fiatgeld zullen doorprikken. Fiatgeld gedreven door corrupte politici en banken, dewelke enkel nog in waarde verliest welke blinde blijft daar zijn zuurverdiende centjes opzetten? Of denk je nu echt dat de overheid garant zal staan als uw bankje morgen valt? Zie dus maar dat je in de juiste bubbel gelooft...
 • Vital Verstraten

  4 maanden geleden
  Dit is fijn voor mijn zelf geminde bitcoins van 2013. Beter dan pensioensparen en ook nog GRATIS, beter kan niet. Wat gaat dit geven als de inflatie eens vaart opneemt en de economie in elkaar gaat stuiken door het teveel aan SCHULDEN, een vlucht naar veiligheid en uit de handen van de Roverheid : Bitcoin, zilver goud , en een eigen huis.

Geld