ANP
Volledig scherm
© ANP

Bitcoin opnieuw meer dan 11.000 dollar waard

De bitcoin is meer dan 11.000 dollar waard. De grens werd zondag gepasseerd, waarop een kleine terugval volgde. Vandaag ging de bitcoin opnieuw voorbij de grens.

5 reacties

 • Jeroen Jacobs

  4 jaar geleden
  Het publiek wilt geen fiat meer want fiat is een waardeloos ponzi scheme... men mag bitcoin nog supressen dan worden er gewoon andere coins ontwikkeld. the age of bartaining has begun. Long live the rebellion.
 • Elise Van Damme

  4 jaar geleden
  Tulpenmania volgens velen. Wel we zien wel. Het gaat met ups and downs, maar dat is een algemeen gegeven in het leven trouwens. Maar dat de beurzen allemaal met gebakken lucht handelen, dat europa miljarden per maand gebakken euro-lucht bijprint is geen probleem hoor, dat kan.
 • diego gonzalez

  4 jaar geleden
  Waar zijn al die mensen opeens naartoe die tijdje geleden nog zo veel furore maakten toen Bitcoin crashte ? Bitcoin deed dit jaar x10 en zakte daarna /2. Toen het x10 ging, hoorde je ze niet. Toen het even /2 ging zat het hier vol slimmeriken opeens. Maar nu het terug omhoog gaat, zijn al die genieen opeens weer verdacht afwezig.
 • Pieter Vandewoestyne

  4 jaar geleden
  Geen bubbel Seppe, maar wel een correctie. Niks ongewoons voor Bitcoin en zoals altijd zorgt de technologie achter de Bitcoin ervoor dat de prijs zich altijd hersteld. De prijs is zowat verdubbeld in een dikke week tijd. Denk nu maar eens aan wat de Bitcoin binnen een jaar of binnen 10 jaar zal waard zijn...
 • Seppe Cools

  4 jaar geleden
  De uit elkaar gespatte druppels zijn terug op magischer wijze bij elkaar gekomen in een coherente bubbel dan?
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Experts voorspellen dat rijk cryptomunt nog lang niet uit is en bitcoin tegen eind dit jaar op ruim 43.000 dollar staat
  Geld

  Experts voorspel­len dat rijk cryptomunt nog lang niet uit is en bitcoin tegen eind dit jaar op ruim 43.000 dollar staat

  Wie met lede ogen aanzag hoe de waarde van de bitcoin de jongste maanden kelderde tot de 9.335 dollar (7.541 euro) die hij nu waard is, hoeft nog niet te wanhopen. Volgens een team van experten die de vergelijkende website finder.com aan het woord liet, zou de cryptomunt dit jaar opnieuw fors de hoogte ingaan en zelfs de koers van half december – toen hij net geen 20.000 dollar (16.150 euro) waard was – doen verbleken. En ook andere cryptomunten zouden die tendens volgen.