Bitcoin opnieuw meer dan 11.000 dollar waard

ANP
De bitcoin is meer dan 11.000 dollar waard. De grens werd zondag gepasseerd, waarop een kleine terugval volgde. Vandaag ging de bitcoin opnieuw voorbij de grens.

De laatste keer dat de virtuele munt zo veel waard was, was op 30 januari. In die periode zakte de bitcoin in een week tijd van 12.000 dollar naar een waarde van iets meer dan 6.000 dollar. Beleggers maakten zich zorgen over strengere regels en waarschuwingen van bedrijven en toezichthouders. Na het dieptepunt op 6 februari is de koers langzaam weer opgekrabbeld. Op het hoogtepunt in december werd voor één bitcoin nog ongeveer 20.000 dollar neergeteld.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jeroen Jacobs

  Het publiek wilt geen fiat meer want fiat is een waardeloos ponzi scheme... men mag bitcoin nog supressen dan worden er gewoon andere coins ontwikkeld. the age of bartaining has begun. Long live the rebellion.

 • Elise Van Damme

  Tulpenmania volgens velen. Wel we zien wel. Het gaat met ups and downs, maar dat is een algemeen gegeven in het leven trouwens. Maar dat de beurzen allemaal met gebakken lucht handelen, dat europa miljarden per maand gebakken euro-lucht bijprint is geen probleem hoor, dat kan.

 • diego gonzalez

  Waar zijn al die mensen opeens naartoe die tijdje geleden nog zo veel furore maakten toen Bitcoin crashte ? Bitcoin deed dit jaar x10 en zakte daarna /2. Toen het x10 ging, hoorde je ze niet. Toen het even /2 ging zat het hier vol slimmeriken opeens. Maar nu het terug omhoog gaat, zijn al die genieen opeens weer verdacht afwezig.

 • Pieter Vandewoestyne

  Geen bubbel Seppe, maar wel een correctie. Niks ongewoons voor Bitcoin en zoals altijd zorgt de technologie achter de Bitcoin ervoor dat de prijs zich altijd hersteld. De prijs is zowat verdubbeld in een dikke week tijd. Denk nu maar eens aan wat de Bitcoin binnen een jaar of binnen 10 jaar zal waard zijn...

 • Seppe Cools

  De uit elkaar gespatte druppels zijn terug op magischer wijze bij elkaar gekomen in een coherente bubbel dan?