REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bitcoin en ethereum op hoogste niveau in ruim twee maanden

Cryptomunten bitcoin en ethereum (ether) hebben hun hoogste niveaus qua waarde bereikt in meer dan twee maanden, ondanks de onzekerheid rond regels voor crypto’s in het infrastructuurplan van de Verenigde Staten. In dat plan gaat het naast wegen, spoorlijnen en bruggen ook over digitale infrastructuur. De stijging van de munten vond plaats na een belangrijke upgrade van het ether-netwerk, waarbij de manier waarop transacties worden verwerkt, is veranderd.

1 reactie

 • Bart Verbeeck

  2 maanden geleden
  Opmerkelijk omdat net nu de eu en usa regelgeving rondom crypto strenger is geworden dan voor banken. Dat schrikt beleggers en believers dus niet af. Voor de regelgever is dit een nachtmerrie want zij moeten de banken redden.
 1. Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze crypto-experts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”
  PREMIUM

  Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze cryp­to-ex­perts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”

  Er gaat geen dag voorbij of er valt wel iets te beleven in de wereld van Bitcoin en andere cryptomunten. Hoge en lage koerssprongen lossen elkaar in sneltempo af. Kriebelt het bij jou (en je portemonnee) om te investeren in het digitale monetaire systeem? Zorg dan dat je je goed voorbereid en ook bewust bent van de valkuilen. In deze reeks zetten crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers je op weg met de belangrijkste informatie. Vandaag: waar kan je welke digitale munten aankopen? Hoe doe je dat stap voor stap? En hoe bescherm je je tegen hackers?

Geld