ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Bitcoin en andere cryptomunten dalen opnieuw flink in waarde

CryptomuntenDe bitcoin en vrijwel alle andere cryptomunten zijn vandaag (maandag) opnieuw flink gedaald. De digitale valuta verloren in doorsnee tussen de 8 en 15 procent aan waarde na geruchten dat Zuid-Korea een hoge belastingaanslag voor cryptobeurzen voorbereidt.

8 reacties

 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Hahaha...paniek bij de banken want ze weten dat ze geen grip kunnen krijgen, noch op de bitcoin,de rest van de cryptomunten of de controle erover en daar zijn ze doodsbang voor want de 17 families die 95% van het geld vd wereld voor zichzelf houden,worden schaakmat gezet..zal ze leren de wereldeconomie laten draaien op 5% om honger en armoede in stand te houden voor machtscontrole.Hun rijk is uit als de mensen beginnen te handelen met bitcoin, gedaan met de chantage!
 • Hubert Vanmechelen

  5 jaar geleden
  Cryptomunten zijn zeer gevoelig voor schommelingen. Dat weet je. Daar liggen juist de kansen! Kopen als die laag staan, verkopen als ze hoog staan. Het is dus een questi van inschatten en niet gulzig zijn. Maar vooral.., de emotie uitschakelen! - Kleine percentjes, rijke ventjes.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Het is zoiets als een kat in een zak kopen.
 • Yvan Lissens

  5 jaar geleden
  Als banken gaan proberen om grip te krijgen op cryptomunten dan zijn ze binnenkort geen cent meer waard.
 • Jef Heffens

  5 jaar geleden
  Als diegenen die de touwtjes in handen hebben vaststellen dat er geen winst meer te maken is dan zullen die hun eigen schaapjes op het droge brengen (of een andere zeepbel starten) en dan stort de bitcoins van al de overig naïevelingen in.