Het dataverbruik in België zit jaar in, jaar uit in stijgende lijn. Voor veel mensen is een goede databundel daarom onmisbaar binnen hun telecompakket.
Volledig scherm
Het dataverbruik in België zit jaar in, jaar uit in stijgende lijn. Voor veel mensen is een goede databundel daarom onmisbaar binnen hun telecompakket. © Getty Images

Bij deze operator heb je onbeperkte mobiele data voor 33,99 euro per maand

MijntelcoData is vandaag de dag hét sleutelwoord voor heel wat telecomgebruikers. Ben jij ook een frequent surfer, kijker en/of luisteraar? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk data in je telecompakket. ‘Pump up the volume’, lijken de operatoren te denken, zo ook edpnet. Om competitief te blijven, verhogen ze daar kosteloos hun databundels. Soms gaat het zelfs over een verdubbeling van je hoeveelheid data, zo stelde Mijntelco.be vast.

  1. Wat als je een miskoop doet op Black Friday? “Je kan elektronica testen, maar stuur het toestel op tijd terug als het je niet bevalt”
    PREMIUM

    Wat als je een miskoop doet op Black Friday? “Je kan elektroni­ca testen, maar stuur het toestel op tijd terug als het je niet bevalt”

    Tijdens Black Friday zal de verkoop van elektronica opnieuw pieken. Een miskoop valt daarbij nooit uit te sluiten. Kan je het toestel dan zomaar terugsturen, of zijn er zaken waarop je moet letten tijdens Black Friday? Techexpert Frank Everaardt en Simon November van Test Aankoop geven advies: “Je bent niet verplicht om te zeggen waarom je iets terugstuurt.”