Paul D'Hoore vertelt welke vijf aandelen je nu best koopt als beginnende belegger.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul D'Hoore vertelt welke vijf aandelen je nu best koopt als beginnende belegger. © Photo News

BEURSTIPS. Beginnen met beleggen? Paul D’Hoore beveelt deze 5 aandelen aan voor je eerste stappen op de beurs

Banken en beursplatformen zien almaar meer nieuwe klanten toestromen die starten met beleggen. Maar waar vind je een veilige haven voor je geld en kost het je niet te veel kopzorgen om zonder veel beurskennis je centen te laten renderen? Van ondergewaardeerde aandelen met sterk stijgingspotentieel tot jarenlange zekerheid: financieel expert Paul D’Hoore geeft vijf beurstips om een sterke beleggingsportefeuille op te bouwen. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Hoever kan de Bitcoin nóg dalen? “Ik volg het nu minuut per minuut op”: crypto-expert en Paul D'hoore geven advies
  PREMIUM
  Update

  Hoever kan de Bitcoin nóg dalen? “Ik volg het nu minuut per minuut op”: cryp­to-ex­pert en Paul D'hoore geven advies

  De waarde van de Bitcoin staat op het laagste punt in meer dan vijf maanden en hij blijft maar dalen. Sinds het recordniveau van november is de cryptomunt meer dan 40 procent kwijtgespeeld. Maar waarom stijgt en daalt de koers van Bitcoin zo hard? En wat mogen we in de nabije toekomst verwachten? Onze financieel expert Paul D’Hoore en Gwen Busseniers van de Cryptoschool geven uitleg.
 2. Nicky (28) werkte sinds zijn 15de in de horeca om eigen appartement van 225.000 euro te kopen: “Gelukkig zijn mijn grootouders nog bijgesprongen”
  PREMIUM

  Nicky (28) werkte sinds zijn 15de in de horeca om eigen apparte­ment van 225.000 euro te kopen: “Gelukkig zijn mijn grootou­ders nog bijgespron­gen”

  Er zijn steeds meer singles en voor hen is het niet eenvoudig om een huis of appartement te kopen. Banken doen vaak moeilijk over een lening en de aflossing ervan weegt fors op het budget. Onze woonexpert Björn Cocquyt gaat langs bij alleenstaanden die de stap toch hebben gezet. Nicky Louwagie (28) werkte vanaf zijn 15de elke vakantie en elk vrij moment in de horeca om te sparen voor een eigen appartement: “Ik luisterde liever naar de festivalverhalen van vrienden dan er zelf voor te betalen.”
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.