Dankzij een domiciliëringsopdracht hoef je je geen zorgen meer te maken over het tijdig betalen van je rekeningen. Maar er zijn ook aandachtspunten.
Volledig scherm
Dankzij een domiciliëringsopdracht hoef je je geen zorgen meer te maken over het tijdig betalen van je rekeningen. Maar er zijn ook aandachtspunten. © Getty Images

Betaal jij jouw energiefactuur via domiciliëring? Hier let je beter voor op

Spaargids.beHet aantal terugkerende facturen loopt vaak snel op. Met een domiciliëringsopdracht vermijd je herinneringsmails en kosten voor laattijdige betalingen. Al doe je er ook goed aan om die automatische betalingen regelmatig op te volgen. Spaargids.be wijst op het belang hiervan.

 1. Kan je van bank veranderen wanneer je woonlening nog bij je huidige bank loopt?
  Spaargids.be

  Kan je van bank veranderen wanneer je woonlening nog bij je huidige bank loopt?

  Wie over een hypothecaire lening onderhandelt, dwingt bij de meeste banken een gunstiger tarief af wanneer hij er ook afgeleide producten koopt. Een loondomiciliëring en het afsluiten van een brandverzekering of een schuldsaldoverzekering resulteert in een mooie voorwaardelijke korting. Maar wat zijn de gevolgen indien je die aanvullende producten tijdens de looptijd van het woonkrediet liever bij een andere bank onderbrengt en de afgesproken voorwaarden schendt? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.