Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Gettyimages

Besparingspotentieel op energiefactuur tot bijna 1.500 euro per gezin

Vele tienduizenden gezinnen en kmo's in ons land blijven met slapende energiecontracten zitten en betalen op die manier te veel voor elektriciteit en aardgas. Het besparingspotentieel in oktober loopt in extremis op tot bijna 1.500 euro op jaarbasis voor een gezin, zo blijkt uit nieuwe berekeningen van de Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas (Creg).

4 reacties

 • raf peeters

  6 maanden geleden
  1500€ besparen op energiefactuur?.Stel mij de vraag hoe je aan 1500€ per jaar komt?.Zit er behoorlijk onder en heeft  vooral te maken hoe je huis is gebouwd en vooral hoe kwistig je bent met energie.Dit is de reden dat zonnepanelen ook niet rendabel kunnen zijn voor iedereen. Blijf erbij ,de meesten leggen panelen omdat die uitgerekend de meeste energie verknoeien.
 • Chris Marien

  6 maanden geleden
  Denk dat er veel gezeverd word Elk jaar bellen ze mij op om te veranderen , maar die verdienen daar ook aan En ik betaal nu meer dan vorige keer
 • Katrien Vanheeswijck

  6 maanden geleden
  Bart..dit hangt af van u jaarlijks verbruik.. dat u totale kost 1700 euro is zegt helemaal niets. Door het gebrek aan extra info zou het zomaar kunnen dat u voor hetzelfde verbruik mss maar 1200 euro zou kunnen betalen en betaalt u alsnog veel te veel.
 • Bart Vandezande

  6 maanden geleden
  Wel ik betaal nog geen € 1700 per jaar voor alles ! Waarom zou ik dan veranderen ?!
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

Geld