ANP, VTM NIEUWS
Volledig scherm
© ANP, VTM NIEUWS

Benzineprijs op recordhoogte: Paul D'Hoore legt uit hoe lang de prijzen nog kunnen blijven stijgen

De benzineprijs koerst andermaal naar een recordhoogte. Door de oorlog in Oekraïne blijven olieproducten maar duurder worden. Maar de hoge prijzen komen niet alleen door de oorlog, zo weet financieel expert Paul D’Hoore. En ze kunnen nog een tijd blijven doorstijgen.

42 reacties

 • Monique Peeters

  3 maanden geleden
  De groenen in de regering vinden dat goed, aanvraag zonnepanelen met 300% gestegen. Nu nog iedereen een elektrische auto en het is oke. Alles met voorbedachte rade.
 • Wim Brown

  3 maanden geleden
  Waarom kan Hongarije wel een wel een maximumprijs instellen op brandstof ? En op vele andere noodzakelijke levensmiddelen staat er ook een maximumprijs op. Waarom kan dat bij Orban wel en hier niet !
 • Ludovic De Beuckeleer

  3 maanden geleden
  komt door pure speculatie, en de staat laat begaan doordat ze er voordeel van hebben.
 • Andelko Bujanic

  3 maanden geleden
  oké en net toen corona uitbrak was diesel opnieuw nipt onder de €1. En gedurende het eerste jaar van de pandemie bleef diesel onder de €1.20 ofzo ... dus stop maar met de schuld te steken op corona en de oorlog, uitpersen van de bevolking is het enigste wat er voor zorgt dat de prijs zo hoog staat. En onrechtstreeks ook corona want die miljarden die zijn uitgegeven voor belachelijke regeltjes die niet werkten moeten betaald worden niet?
 • Freddy De Vos

  3 maanden geleden
  Een goede zaak voor het milieu, maar een probleem voor mensen die zich moeten verplaatsen. Want ons openbaar vervoer trekt op niks! 's nachts rijden er geen treinen, dus ik geraak 's ochtends nooit op tijd op mijn werk!

Geld