ANP, VTM NIEUWS
Volledig scherm
© ANP, VTM NIEUWS

Benzineprijs op recordhoogte: Paul D'Hoore legt uit hoe lang de prijzen nog kunnen blijven stijgen

De benzineprijs koerst andermaal naar een recordhoogte. Door de oorlog in Oekraïne blijven olieproducten maar duurder worden. Maar de hoge prijzen komen niet alleen door de oorlog, zo weet financieel expert Paul D’Hoore. En ze kunnen nog een tijd blijven doorstijgen.

42 reacties

 • Monique Peeters

  1 maand geleden
  De groenen in de regering vinden dat goed, aanvraag zonnepanelen met 300% gestegen. Nu nog iedereen een elektrische auto en het is oke. Alles met voorbedachte rade.
 • Wim Peeters

  1 maand geleden
  Waarom kan Hongarije wel een wel een maximumprijs instellen op brandstof ? En op vele andere noodzakelijke levensmiddelen staat er ook een maximumprijs op. Waarom kan dat bij Orban wel en hier niet !
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 maand geleden
  komt door pure speculatie, en de staat laat begaan doordat ze er voordeel van hebben.
 • Andelko Bujanic

  1 maand geleden
  oké en net toen corona uitbrak was diesel opnieuw nipt onder de €1. En gedurende het eerste jaar van de pandemie bleef diesel onder de €1.20 ofzo ... dus stop maar met de schuld te steken op corona en de oorlog, uitpersen van de bevolking is het enigste wat er voor zorgt dat de prijs zo hoog staat. En onrechtstreeks ook corona want die miljarden die zijn uitgegeven voor belachelijke regeltjes die niet werkten moeten betaald worden niet?
 • Freddy De Vos

  1 maand geleden
  Een goede zaak voor het milieu, maar een probleem voor mensen die zich moeten verplaatsen. Want ons openbaar vervoer trekt op niks! 's nachts rijden er geen treinen, dus ik geraak 's ochtends nooit op tijd op mijn werk!
 1. Kunnen je ouders hun kinderbijslag verliezen als je nog thuis woont en belegt? En wat met je belastingaangifte?
  De Beurs van Charlotte en Cédric

  Kunnen je ouders hun kinderbij­slag verliezen als je nog thuis woont en belegt? En wat met je belasting­aan­gif­te?

  Je hebt nog tot 15 juli de tijd om je belastingaangifte digitaal in te dienen. Maar wat moet (en mag) je er allemaal invullen als belegger? Cédric Proost (22) van De Beurs van Charlotte en Cédric worstelde zich vorig jaar zelf nog doorheen de verschillende codes van zijn belastingbrief en krijgt er als jonge belegger nu vaak vragen over van leeftijdsgenoten. Wat zijn de belangrijkste regels? En kunnen je ouders je groeipakket kwijt geraken als je als belegger nog thuis woont?
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?

Geld