REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

België gaat 222 miljoen euro interesten terugstorten aan Griekenland

België gaat in totaal 221,8 miljoen euro betalen aan Athene. Het gaat om intresten die de centrale banken kregen van Griekse obligaties, meldt L'Echo.

38 reacties

 • Luc Scheepers

  3 jaar geleden
  Dus eerst onze centen voor de hulp, de intresten zijn normaal voor ons, neen dat geven we ook terug en hoever staat Griekenland nu: hetzelfde als voor de miljarden steun.
 • Jonny Van den Bruel

  3 jaar geleden
  Voor de crisis in Griekenland bedroeg daar het pensioen 110% van het laatste loon, het hoogste percentage van Europa. Ja, zo geraakt je geld natuurlijk op, zeker als ook de rest van het overheidsgeld zo beheerd werd. Die terugbetaling van de interest vandaag lijkt een 'nieuwe kans', een duwtje in de rug, maar de reacties en afkeer hier zijn zeer terecht begrijpelijk als je de verhalen leest.
 • Jeff Smulders

  3 jaar geleden
  terugstorten??? ze zouden bij moeten geven. De elite heeft voor miljarden aan Euri gestort op rekeningen buiten Griekeland er was zelfs een Disk van als bewijs. En de smeerlappen van de EU zeiden dat die niet als bewijs kon dienen Nu mag de Belgische belastingbetaler de corruptie van de elite van de Grieken betalen. Zo ziet u maar weer, de gedoogcriminele poltiek helpt elkaar wel. Ga maar lief stemmen door u stem maakt u het alleen maar erger.
 • eric loyens

  3 jaar geleden
  K wordt elke dag bestolen op mijn spaarboekje en wat krijgen wij??hier creperen duizenden mensen die onder het bestaansminimum leven wat krijgen die
 • Lilianne Van Neylen

  3 jaar geleden
  Belgie betaalt met geld dat ze niet hebben en Duitsland heeft zich aan de Grieken miljarden rijker gemaakt! Wat dom
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.

Geld