REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Belgen verloren afgelopen jaren minstens 5 miljoen euro aan fraude met cryptomunten

Tussen 2017 en 2019 hebben criminelen minstens 5 miljoen euro ontfutseld van Belgische slachtoffers via fraude met cryptomunten. Dat blijkt uit meldingen bij de FSMA. Volgens de financiële waakhond gaat het nog maar om "het topje van de ijsberg", aangezien veel fraude ongemeld blijft.

2 reacties

 • Vital Verstraten

  2 jaar geleden
  De Bleg verloor in 2019 4,5 miljard Euro aan fiatgeld, of anders gezegd in koopkracht. Het heel financieel systeem staat op springen door het WANBELEID van de centrale banken door het QE.
 • Danny Govaerts

  2 jaar geleden
  Dat is maar een fractie van het verlies dat Belgen de laatste jaren aan persoonlijk kapitaal verloren zijn door beslissingen van de Belgische regeringen. En dan komt daar boven op nog het verlies dat ze geleden hebben door de beslissing die genomen zijn door de Europese bank. Wat nog een grotere invloed had. De vraag is wie is er beter van geworden. De corrupte politiekers of de adel de grote grond bezitters.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Geld