Vanaf vanavond speurt Andy Peelman mee naar de kandidaten in The Masked Singer. In januari 2021 praatten we met hem over zijn geldzaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf vanavond speurt Andy Peelman mee naar de kandidaten in The Masked Singer. In januari 2021 praatten we met hem over zijn geldzaken. © VTM

Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”

Andy Peelman (37), intussen één van ’s lands bekendste politiemannen, speurt vanaf vanavond mee naar wie er achter de pakken van The Masked Singer schuilen. In onze rubriek Centen en percenten liet hij een tweetal jaar geleden al in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. “Zodra het mocht, ben ik als tiener in de horeca beginnen te werken. Mijn mama had het immers niet breed.”

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Van 221.000 naar 142.500 euro, tweedehandsmarkt voor Rolex en co stuikt in elkaar: “Toch blijft een luxehorloge op lange termijn een goede investering”
  PREMIUM

  Van 221.000 naar 142.500 euro, tweede­hands­markt voor Rolex en co stuikt in elkaar: “Toch blijft een luxehorlo­ge op lange termijn een goede investe­ring”

  De prijzen van peperdure luxehorloges op de vintagemarkt zijn het voorbije jaar significant gezakt. Volgens verschillende finfluencers is ‘de Rolex-bubbel’ zelfs gebarsten. Wat is er precies gebeurd? Wat betekent dat voor de toekomst? En is dit dan een goed moment om in een Rolex (of ander prestigieus merk) te investeren? “Deze evolutie kon niet blijven duren”, zegt horloge-expert Raymond Meeus.