Charlotte (32) en Cédric (22) beleggen allebei 10.000 euro. Wie van hen behaalt het meeste rendement?
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte (32) en Cédric (22) beleggen allebei 10.000 euro. Wie van hen behaalt het meeste rendement? © Photo News

Amerikaanse inflatie daalt meer dan verwacht: welke invloed heeft dat op de beurs? En wat betekent de nieuwe systeemupdate van cryptomunt Ethereum?
| € 10.213 - € 10.454

De Beurs van Charlotte en CédricIn De Beurs van Charlotte en Cédric beleggen Charlotte Van Brabander (32) en Cédric Proost (22) elk 10.000 euro. Hun doel is om tegen het einde van dit jaar zoveel mogelijk rendement te behalen. Na drie moeilijke maanden stijgen beide portefeuilles weer boven de grens van 10.000 euro. Zowel Charlotte als Cédric investeerden in de cryptomunt Ethereum, waarvan de koers afgelopen maand meer dan 80 procent steeg. En ook de Amerikaanse beurs kleurde afgelopen week groen, nadat bleek dat de inflatie er meer daalde dan verwacht. 

  1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
    Mijnenergie

    Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

    Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.