Het Amerikaanse internetbedrijf Amazon heeft zijn nettowinst in de periode januari-maart meer dan verdrievoudigd, tot 8,1 miljard dollar.
Volledig scherm
Het Amerikaanse internetbedrijf Amazon heeft zijn nettowinst in de periode januari-maart meer dan verdrievoudigd, tot 8,1 miljard dollar. © AFP

Amazon blijft hard groeien en verdriedubbelt winst

Technologieconcern Amazon heeft in de eerste drie maanden van het jaar een 44 procent hogere omzet gehaald dan een jaar eerder. Tijdens lockdowns namen steeds meer consumenten hun toevlucht tot het grootste webwinkelbedrijf van de Verenigde Staten. Amazon zag in dezelfde periode zijn winst meer dan verdriedubbelen.

7 reacties

 • Wim Offermans

  2 weken geleden
  We zijn niet verplicht om bij Amazon te kopen, we doen het gewoon.
 • René Van Halen

  3 weken geleden
  Rijk worden op kap van de werknemers.
 • Gunter Verleyen

  3 weken geleden
  Gelukkig koop ik niet via Amazon, ik heb het niet op mensen die stinkend rijk worden dankzij het zweet van onderbetaalden en alle belasting ontduiken
 • Rudy Jacobs

  3 weken geleden
  amazon is ook top, en levert op tijd geen franjes, en uw pakket wordt goed opgevolgt, als ieder bedrijf zo werkt, zal het aangenaam worden ,maar ik blijf bestellen bij amazon, mijn dank nogmaals voor perfecte en vooral optijd levering.
 • Alexa Grieken

  3 weken geleden
  Ruimte voor opslag is er wel niet. Ook niet bij hun koeriers.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kun je gratis foto op canvasdoek laten drukken

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Hier kun je gratis foto op canvasdoek laten drukken

  Wie graag een foto van een familielid, een huisdier, een memorabele vakantie of een leuk moment laat vereeuwigen op een canvasdoek voor zichzelf of als cadeau, moet deze week volgens Promojagers België bij de website fotobehangfactory.nl zijn. “Met een actiecode kun je een gratis canvasdoek van 40 op 30 centimeter krijgen”, aldus Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm

Geld