De tussenkomst van ziekenfondsen bij burn-outs, depressies en andere problemen met geestelijke gezondheid kan sterk verschillen.
Volledig scherm
De tussenkomst van ziekenfondsen bij burn-outs, depressies en andere problemen met geestelijke gezondheid kan sterk verschillen. © Getty Images

Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?

Spaargids.beHet aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.

  1.  "Het faillissement van mijn kledingzaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken
    PREMIUM

    "Het faillisse­ment van mijn kleding­zaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken

    Kelly Pfaff (45) is dj, presentatrice, model en tv-figuur. Ze deed mee aan het spektakel ‘Holiday on Ice’, was te zien in ‘Waar voor je geld’ en presenteerde ‘De Grootste Lefgozer’ op VTM2. Sinds kort verschijnt ze op diezelfde zender in ‘Expeditie Gooris in Amerika’, waarin ze met haar man Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji een glamoureuze reis door de Verenigde Staten maakt. Voor de gelegenheid diepten we een interview op waarin ze openhartig over haar geldzaken vertelt.