Belasting­gids

 1. Extra veel foto's opslaan? Dit zijn de beste opties om het geheugen van je telefoon te ontzien
  Tweakers

  Extra veel foto's opslaan? Dit zijn de beste opties om het geheugen van je telefoon te ontzien

  Het lijkt erop dat de zomer van 2022 een topper wordt: nagenoeg geen coronamaatregelen meer en een stralende zon. Heb jij ook een pak reisjes en/of festivals gepland, waar je honderden kiekjes zal nemen? Dan ben je mogelijk gebaat bij wat extra externe opslagruimte voor je smartphone, om geheugen te besparen én voor de veiligheid. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers legt uit waar je het best voor kiest én geeft zijn top 3 prijs.

Spaarrekeningen

 1. “Donkere wolken klaren op in de Amerikaanse economie”: de beurs op Wall Street sluit af met flinke plussen

  “Donkere wolken klaren op in de Amerikaan­se economie”: de beurs op Wall Street sluit af met flinke plussen

  De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met flinke plussen gesloten. Opmerkingen van de Amerikaanse president Joe Biden over een mogelijke afschaffing van de importtarieven op Chinese goederen, die onder Donald Trump werden ingevoerd, zorgden voor optimisme. Met de stap zou Biden de inflatie willen drukken. Verder was cloudbedrijf VMware een sterke stijger door overnamegeruchten. Ook de bankensector op Wall Street zat in de lift.
 1. Europa geeft België budgettaire ademruimte, maar tikt ons land ook op de vingers
  20

  Europa geeft België budgettai­re ademruimte, maar tikt ons land ook op de vingers

  De Europese Commissie geeft België en de andere lidstaten van de EU een jaar langer budgettaire ademruimte. Na de coronapandemie zijn het nu de oorlog in Oekraïne, de hoge energieprijzen en aanhoudende verstoring van de toeleveringsketens die de Commissie doen beslissen om de strikte begrotingsregels in het vriesvak te stoppen. Toch is het dagelijks bestuur van de Europese Unie scherp in zijn rapport van ons land.

Energievergelijker