Geetbets heeft voortaan een eigen wc-wagen.
Volledig scherm
Geetbets heeft voortaan een eigen wc-wagen. © VDT

Technische dienst maakt leuke WC-wagen met foto van natuurgebied

De medewerkers van de technische dienst van Geetbets hebben zelf een nieuwe WC-wagen in elkaar geknutseld. Deze kan ingezet worden bij evenementen, kermissen en eigen activiteiten. 

 1. Dertiger gewond bij aanrijding : brandweer moet slachtoffer uit wagen bevrijden

  Dertiger gewond bij aanrijding : brandweer moet slachtof­fer uit wagen bevrijden

  Op het kruispunt van het Dorpsplein met de Diestsestraat in Kortenaken gebeurde dinsdag rond 6.20 uur een zwaar verkeersongeval. Een van de bestuurders negeerde het stopteken en stak de baan over waarbij het tot een aanrijding kwam. Eén bestuurder, een dertiger uit Geetbets, bleef ongedeerd. De andere bestuurder, een dertiger uit Loksbergen, raakte gewond aan het been. De man zat tevens gekneld in zijn wagen en de brandweer moest hem bevrijden. Het slachtoffer werd ter verzorging en verder controle overgebracht naar de spoeddienst van het ziekenhuis in Tienen.
 1. ASSISEN. Beschuldigde (74) die ex-paracommando neerstak met koksmes na jarenlange burenruzie: “Hij was aan het roepen, tieren en obscene gebaren aan het maken”

  ASSISEN. Beschuldig­de (74) die ex-paracomman­do neerstak met koksmes na jarenlange burenruzie: “Hij was aan het roepen, tieren en obscene gebaren aan het maken”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit zijn koffer. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Beschuldigde Putseys, ondertussen 74 en vrij zonder voorwaarden, werd maandag verhoord over de feiten door assisenvoorzitter Peter Hartoch. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement