Leerlingen De Knipoog gaan voor gezond drinken
Volledig scherm
Leerlingen De Knipoog gaan voor gezond drinken © RV

Leerlingen van De Knipoog Rummen drinken slim

0 reacties

 1. Provincie Limburg richt meldpunt op om bacterievuur te bestrijden: “Om Haspengouws landschap te beschermen”
  Haspengouw

  Provincie Limburg richt meldpunt op om bacterie­vuur te bestrijden: “Om Haspen­gouws landschap te beschermen”

  De provincie Limburg lanceert een meldpunt waar je terecht kunt voor adviesvragen en het signaleren van planteninfecties, zoals bacterievuur. “Indien nodig worden ook interventies uitgevoerd om verdere besmetting en verspreiding tegen te gaan”, zegt gedeputeerde van Landbouw en Platteland Inge Moors (CD&V). Verder is ook financiële ondersteuning op komst voor regelmatig onderhoud van ziektegevoelige planten en bomen.
 2. Bewoners WZC Serrenhof vieren Rode Duivels met potje voetbal tegen elkaar: “Eindelijk kunnen we weer zorgeloos samen zijn”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Bewoners WZC Serrenhof vieren Rode Duivels met potje voetbal tegen elkaar: “Eindelijk kunnen we weer zorgeloos samen zijn”

  Het woonzorgcentrum Serrenhof Orelia in Sint-Truiden laat de EK-matchen van onze Rode Duivels niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. Zo kregen alle bewoners donderdagnamiddag de kans om het tijdens een voetbalmatch tegen elkaar op te nemen. Zij werden zo even dé voetballers die de strijd tussen Denemarken en België moesten bepalen, en die strijd gingen ze met man en macht aan.
 3. Vijf grote schermen, ‘meters bier’ en verse hotdogs: Café ‘t Elfde Gebod maakt zich op voor groot EK-feest
  Zepperen

  Vijf grote schermen, ‘meters bier’ en verse hotdogs: Café ‘t Elfde Gebod maakt zich op voor groot EK-feest

  Zijn laatste feestje is nog maar één maand geleden, of uitbater Philip Blavier (27) van café ‘t Elfde Gebod in Zepperen (Sint-Truiden) maakt al plannen voor het volgende. Reden om te vieren? Het EK Voetbal. “Vanaf donderdag zetten we hier vijf schermen, verkopen we bieren ‘in meters’ én maken we hotdogs voor een spotprijsje. Laat iedereen maar komen”, aldus een enthousiaste Blavier.