De politie trok het rijbewijs van de man meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de man meteen in. © Bollen

Dronken bestuurder betrokken bij ongeval

 1. Mobiel vaccinatieteam geeft eerste prikjes aan huis : “Blij dat er zulke oplossing is”
  Boutersem

  Mobiel vaccinatie­team geeft eerste prikjes aan huis : “Blij dat er zulke oplossing is”

  Het mobiele vaccinatieteam van de Eerstelijnszone Oost-Hageland (ELZOH) reed vandaag voor het allereerst uit. Voor mensen die willen gevaccineerd worden maar om medische reden zich niet naar het vaccinatiecentrum in Tienen of Landen kunnen komen, zorgde de ELZOH voor een mobiel team. De eerste patiënten kregen zo hun eerste prik. Georges Vandenborne (78) uit Boutersem mocht vandaag de spits afbijten.
 2. Ondernemerskoppel uit Rummen lanceert webshop voor geurkaarsen: “Ik blijf positief ingesteld en wil de kansen van deze crisis benutten”
  Geetbets

  Onderne­mers­kop­pel uit Rummen lanceert webshop voor geurkaar­sen: “Ik blijf positief ingesteld en wil de kansen van deze crisis benutten”

  Lies Smeets en Joeri Gaethofs uit Rummen lanceerden recent een webshop voor hun jongste telg: Zintuig. Je kan er terecht voor een ruim assortiment aan geuren in de vorm van kaarsen, sprays en aromadiffusers. “Alle stress die we momenteel voelen, overprikkelen onze zintuigen. Andersom kan echter ook. Daarom wil ik met dit concept een positieve zintuigbeleving aan de man brengen”, aldus Lies.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen