De politie kwam ter plaatse en deed de nodige vaststellingen.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse en deed de nodige vaststellingen. © Bollen

Dieven raken woning niet binnen

 1. Kunstenaar Tom Herck fleurt nieuwe locatie van bloemen- en tuincentrum Sampermans op: “Mensen moeten kunst laagdrempelig kunnen beleven”
  PREMIUM
  Nieuwerkerken

  Kunstenaar Tom Herck fleurt nieuwe locatie van bloemen- en tuincen­trum Sampermans op: “Mensen moeten kunst laagdrempe­lig kunnen beleven”

  130 lopende meter aan handgemaakte illustraties van kunstenaar Tom Herck: dat is waar bloemen- en tuincentrum Sampermans in Nieuwerkerken nu, aan het begin van de lente, mee uitpakt. Zo fleuren de illustraties niet enkel de gloednieuwe winkel van het familiebedrijf extra op, maar brengen ze kunst ook in vreemde tijden tot bij de mensen. “Zonder reservatie kunnen klanten hier tussen de bloemen en planten van de illustraties genieten. Het hoeft niet altijd een galerij te zijn.”
 2. Terwijl haar Villa Torre grondig wordt klaargestoomd voor heropstart horeca, is gastvrouw Sabrina aan de slag in het vaccinatiecentrum: “Ook als de horeca weer open mag, zal ik dit blijven doen”
  PREMIUM
  Tienen/Linter

  Terwijl haar Villa Torre grondig wordt klaarge­stoomd voor heropstart horeca, is gastvrouw Sabrina aan de slag in het vaccinatie­cen­trum: “Ook als de horeca weer open mag, zal ik dit blijven doen”

  De heropening van de horeca.... Zal het mogen op de vooropgestelde datum van 1 mei ? Hoewel het voor zowat iedereen nog een groot vraagteken is, lopen de reservaties bij Villa Torre in Linter volop binnen. Een stormloop. Intussen is men volop met verbouwingswerken bezig aan het terras, want heel wat mensen vragen bij de reservatie om net dààr een plekje te hebben. Ook de zoektocht naar extra personeel is bezig, want tijdens de week zullen de plaatsen eveneens volzet zijn. Intussen is Sabrina Pijpops (46) aan de slag als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel