De Knipoog gaf het beste van zichzelf in de musical.
Volledig scherm
De Knipoog gaf het beste van zichzelf in de musical. © RV

De Knipoog brengt geslaagde musical

0 reacties

 1. Koffiebar ‘Twenty Two’ wint 12.500 euro via HLN-actie ‘Tournée Générale’: “Meteen voor nieuwe koffieapparaten!”
  Play
  Sint-Truiden

  Koffiebar van broers Mignolet wint 12.500 euro via HLN-actie ‘Tournée Générale’: “Meteen voor nieuwe koffieappa­ra­ten!”

  Nadat onze redactie via de HLN-actie ‘Tournée Générale’ twee maanden lang alle horecagangers in Vlaanderen opriep om hun favoriete horecazaak te nomineren, is de gelukkige eindelijk bekend. Zo mochten de broers Mignolet van koffiebar ‘Twenty Two’ in Sint-Truiden woensdagmiddag twee cheques van in totaal 12.500 euro in ontvangst nemen. Een totaal onverwachte verrassing, maar eentje die zeker goed gespendeerd zal worden. “Met nieuwe koffieapparaten zullen we onze klanten nóg beter kunnen verwennen”, droomt zaakvoerder Wouter Mignolet alvast.
 2. Speelstraten in Geetbets tijdens zomermaanden
  Geetbets

  Speelstra­ten in Geetbets tijdens zomermaan­den

  Tijdens de zomermaanden kan je in Geetbets je straat inrichten als een speelstraat. Hierbij wordt die volledig of gedeeltelijke afgesloten. Spelende kinderen en voetgangers hebben in de speelstraat voorrang op alle weggebruikers. Bovendien is gemotoriseerd verkeer er verboden. Omwille van de verkeerstechnische en organisatorische richtlijnen komt niet elke straat in aanmerking. Daarom moeten de inwoners een aanvraag indienen bij het gemeentebestuur waarna de dienst Vrije Tijd de aanvraag zal verwerken. Daarnaast is het voor aanvragers verplicht om een enquête af te nemen bij de buurtbewoners. Zo kan iedereen al dan niet zijn akkoord geven. 2/3de van de betrokken bewoners moet wel akkoord gaan vooraleer de straat (of een gedeelte ervan) kan worden ingericht als speelstraat.
 3. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.