Jules Hendrickx en Louise Onbelet werden 51 jaar geleden vermoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Jules Hendrickx en Louise Onbelet werden 51 jaar geleden vermoord. © Bollen

COLD CASE. Wie doodde halve eeuw geleden Jules en Louise? Moordwapen gevonden, maar nabestaanden kregen nooit antwoorden: “Had onze familie het bij het rechte eind, of niet?”

GeetbetsEen koude winteravond, 25 februari 1970. In een afgelegen woning aan de  Wolfhaagweg in het anders zo rustige Vlaams-Brabantse gehucht Bergen (Geetbets) weerklinken zeven schoten. Een dag later worden de lichamen van Jules Hendrickx (64) en Louise Onbelet (63) teruggevonden in hun zetel voor de televisie, op de tafel staan drie lege koppen koffie. Van wie de derde was, is tot op vandaag niet geweten, al zijn er wel vermoedens.

  1. RESTOTIP. El Cardenal : Indiër 'Bobby' runt Mexicaans restaurant
    PREMIUM
    Tienen

    RESTOTIP. El Cardenal : Indiër 'Bobby' runt Mexicaans restaurant

    El Cardenal opende deze winter de deuren in het centrum van Tienen, op de prachtig vernieuwde Grote Markt. De zaakvoerder en chef-kok werkte voordien ruim 20 jaar in een Mexicaans restaurant in Boutersem. Toch droomde de 47-jarige Surjit Singh Bopprai, Bobby voor de vrienden, om een eigen zaak te starten. Op het menu staan dus typische Mexicaanse gerechten, die je ook kunt afhalen. Met de helaas stijgende coronacijfers hebben we even geen zin om ons in de drukte te begeven en opteren we voor het laatste.