Ook in Geetbets mogen de carnavalisten binnenkort weer de straat op.
Volledig scherm
Ook in Geetbets mogen de carnavalisten binnenkort weer de straat op. © Henk Deleu

Carnavalstoet rijdt uit op 10 april, parcours wordt volledig verkeersvrij gehouden

GeetbetsMet veel trots is de eerste grote carnavalstoet van Geetbets sinds het begin van de pandemie aangekondigd. Op zondag 10 april zullen de carnavalisten eindelijk weer mogen uitrijden met hun praalwagens. Dat zal ongetwijfeld voor waanzinnige taferelen zorgen, maar de stoet zal ook het verkeer wat in de war brengen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Man veroordeeld tot 2 jaar cel voor mishandeling buurvrouw: “De stoppen sloegen door”

  Man veroor­deeld tot 2 jaar cel voor mishande­ling buurvrouw: “De stoppen sloegen door”

  Een 43-jarige man uit Sint-Truiden is wegens mishandeling van zijn buurvrouw, met wie hij meer dan vriendschappelijke contacten zou gehad hebben, veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar, waarvan de helft effectief, en een boete van 1.600 euro, waarvan 800 euro effectief. De rechtbank heeft ook de verbeurdverklaring uitgesproken van een paar werkschoenen met stalen tip, waarmee het slachtoffer gestampt werd.
  Sint-Truiden