Elk bijkomend risico op brand als gevolg van het maken van vuur of roken in natuur- en bosgebieden moet dan ook vermeden worden.
Volledig scherm
Elk bijkomend risico op brand als gevolg van het maken van vuur of roken in natuur- en bosgebieden moet dan ook vermeden worden. © RV

Belangrijke informatie voor het maken van vuur tijdens zomerkampen

GeetbetsIn verschillende natuur- en bosgebieden in Vlaanderen ontwikkelen zich op dit moment, bij het begin van de zomerperiode, situaties van droogte. Deze kunnen zeer snel een acuut risico op brandgevaar met zich meebrengen. Elk bijkomend risico op brand als gevolg van het maken van vuur of roken in natuur- en bosgebieden moet dan ook vermeden worden.

  1. Tennisclub Leopold viert 100-jarig bestaan met reünie, podcast en festival: “Sommige leden hebben zelfs overgrootouders die hier nog tennisten”
    Sint-Truiden

    Tennisclub Leopold viert 100-jarig bestaan met reünie, podcast en festival: “Sommige leden hebben zelfs overgroot­ou­ders die hier nog tennisten”

    Honderden ex-leden, ex-voorzitters, huidige leden en sympathisanten van de Truiense tennisclub Leopold vierden afgelopen weekend het 100-jarig bestaan van de club. “We noemen onze viering 100 jaar De Piste als verwijzing naar de geweldige geschiedenis van de club en de plek waar alles voor ons begon", vertelt voorzitter Kris Peters. “Maar we zijn nog lang niet klaar met vieren: in september vieren we onze verjaardag écht met festival Grand Slam Legends.”