Er komen drie verdiepingen bovenop de bestaande zijvleugel, rechts van het hoofdgebouw.
Volledig scherm
Er komen drie verdiepingen bovenop de bestaande zijvleugel, rechts van het hoofdgebouw. © Ziekenhuis Geel

Ziekenhuis Geel bouwt drie nieuwe verdiepingen: uitbreiding moet klaar zijn in 2025

GeelIn 2022 start het Ziekenhuis Geel met de bouw van drie bijkomende verdiepingen bovenop de bestaande zijvleugel, die nu het revalidatiecentrum huisvest. In de nieuwbouw komt een nieuw chirurgisch dagziekenhuis, een nieuw klinisch labo en ook een volledig nieuw kinderziekenhuis. De Vlaamse overheid voorziet voor de renovatie een investering van zo’n 20 miljoen euro.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Jens Verbeek (Dessel Sport): “Ik ben er trots op dat ik in de heenronde een vaste waarde was”
  voetbal eerste nationale

  Jens Verbeek (Dessel Sport): “Ik ben er trots op dat ik in de heenronde een vaste waarde was”

  In eerste nationale opent Dessel Sport zaterdagavond de tweede competitiehelft met een thuiswedstrijd tegen La Louvière. Dessel is de leider, La Louvière is in het algemeen klassement de op één na slechtste leerling van de klas. Dessel is met 32 gescoorde doelpunten de meest productieve ploeg van de reeks. La Louvière vond in de voorbije veertien duels slechts zes keer de weg naar doel. Maar in voetbal is alles mogelijk.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.