Op de slotavond werd het bedrag van 4.000 euro bekendgemaakt.
Volledig scherm
Op de slotavond werd het bedrag van 4.000 euro bekendgemaakt. © RV

Woonzorgcentrum Wedbos schenkt 4.000 euro aan vzw Al-arm

Het Geelse woonzorgcentrum Wedbos heeft zich de voorbije weken ingezet voor armoedevereniging vzw Al-arm in het kader van De Warmste Week. Door bijna twee maanden lang elke donderdag een middagmaal of snack aan te bieden, kon Wedbos in totaal 4.000 euro voor vzw Al-arm inzamelen.

0 reacties

 1. Kinderen leren bos en haar bewoners kennen langs gloednieuw Gravinnekespad: “Sprookjesbos was succes, maar we wilden meer beleving en een link naar onze gemeente en de natuur”
  westerlo

  Kinderen leren bos en haar bewoners kennen langs gloednieuw Gravinneke­spad: “Sprookjes­bos was succes, maar we wilden meer beleving en een link naar onze gemeente en de natuur”

  Aan jeugdherberg Boswachtershuis in Westerlo kunnen kinderen zich voortaan uitleven op het Gravinnekespad, een gloednieuw avontuurlijk belevingspad in De Beeltjens. Ze leren er spelenderwijze bij over het bos en haar dieren en worden daarbij de weg gewezen door het ‘gravinneke’, geïnspireerd op gravin Jeanne de Merode.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.