Werken Tessenderloseweg

 1. Nieuwe pijpleiding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt mogelijk door Westerlo: “Nog te vroeg om te zeggen wat hiervan de gevolgen zouden kunnen zijn”
  westerlo

  Nieuwe pijplei­ding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt mogelijk door Westerlo: “Nog te vroeg om te zeggen wat hiervan de gevolgen zouden kunnen zijn”

  Het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid wil in 2023-2024 starten met de aanleg van een ondergrondse leidingstraat, waarin vijf à acht pijpleidingen gebundeld kunnen worden voor het transport van onder meer propaangas en CO2, tussen het Duitse Ruhrgebied en de Antwerpse haven. Daarvoor liggen er drie mogelijke tracés op tafel, waarvan er twee Westerlo zouden doorkruisen. Over het hele traject zouden er tussen 18 en 80 woningen moeten wijken, maar de bewoners van Westerlo lijken daarvan bespaard te blijven.
 2. Sherjill Mac-Donald (ASV Geel): “Kan als voetballer misplaatste uitspraken een plaats geven”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Sherjill Mac-Do­nald (ASV Geel): “Kan als voetballer mis­plaatste uitspraken een plaats geven”

  Het actieplan tegen racisme en discriminatie, dat de Voetbalbond samen met Voetbal Vlaanderen en de Waalse afdeling, heeft voorgesteld, kan op veel bijval rekenen. Sherjill Mac-Donald van eersteprovincialer ASV Geel is één van de vele spelers die in zijn loopbaan geen al te fraaie opmerkingen moest incasseren. Al gaat de 36-jarige aanvaller daar heel professioneel mee om.
 1. Nieuwe pijpleiding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt sowieso door Meerhout: één van de tracés brengt onteigening van woning met zich mee
  meerhout

  Nieuwe pijplei­ding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt sowieso door Meerhout: één van de tracés brengt onteige­ning van woning met zich mee

  Het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid wil in 2023-2024 starten met de aanleg van een ondergrondse leidingstraat, waarin vijf à acht pijpleidingen gebundeld kunnen worden voor het transport van onder meer propaangas en CO2, tussen het Duitse Ruhrgebied en de Antwerpse haven. Daarvoor liggen er drie mogelijke tracés op tafel, die alle drie Meerhout zouden doorkruisen. Over het hele traject zouden er tussen 18 en 80 woningen moeten wijken. Bij één van de tracés zou een woning in Meerhout moeten wijken.
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo