Het kruispunt van Tessenderloseweg met Winkelom wordt anderhalve maand afgesloten.
Volledig scherm
Het kruispunt van Tessenderloseweg met Winkelom wordt anderhalve maand afgesloten. © Google Street View

Werken aan kruispunt Tessenderloseweg met Winkelom kunnen toch starten: “Beter doorwerken nu verkeer verminderd is”

Ondanks de coronamaatregelen kunnen de werken aan het kruispunt van Tessenderloseweg met Winkelom in Geel toch doorgaan zoals gepland. De heraanleg van het kruispunt start op 6 april en duurt ongeveer tot 20 mei.

 1. Bubbels en een prik. Zo verloopt een botoxparty: “Waarom wel kunstnagels en valse wimpers, maar geen spuitje?”
  PREMIUM
  Lille

  Bubbels en een prik. Zo verloopt een botoxparty: “Waarom wel kunstna­gels en valse wimpers, maar geen spuitje?”

  Bij botox en fillers denken we al snel aan Amerikaanse celebrities met een gezicht zo strak dat er geen emotie meer op te lezen is. Maar ook de gewone Vlaming spuit meer en meer die vervelende rimpels weg. In schoonheidssalon Cinderella Nails & Beauty organiseren ze elke zes weken een heuse botoxparty. Wij gingen - volledig coronaproof - langs en zagen dat de party’s een succes zijn. “Ben je niet blij met je spiegelbeeld, wat is er dan mis met een kleine ingreep?”, zegt café-uitbater Wim (42). “Waarom zou je ongelukkig zijn?”
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 3. Sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen plaatst komende jaren 27.609 zonnepanelen op 1.222 daken
  Westerlo/Herentals

  Sociale huisves­tings­maat­schap­pij Zonnige Kempen plaatst komende jaren 27.609 zonnepane­len op 1.222 daken

  Afgelopen maandag tekenden 40 Vlaamse sociale huisvestingsmaatschappijen de oprichtingsakte van de coöperatieve vennootschap Aster, waarmee ze actief willen bijdragen aan een beter klimaat en de strijd aangaan met energiearmoede. Met een investering van 231 miljoen euro over vier jaar worden er 647.767 zonnepanelen op 58.433 gebouwen geïnstalleerd. Zonnige Kempen uit Westerlo doet zijn duit in het zakje met 27.609 zonnepanelen.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery