Het gerechtsgebouw in Turnhout.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout. © Toon Verheijen

Vuistslag, kopstoot en dreigberichten: dertiger riskeert gevangenisstraf van twee jaar

GeelEen dertiger uit Geel riskeert een effectieve gevangenisstraf van twee jaar omdat hij maandenlang verschillende personen dreigberichten heeft gestuurd. De feiten gebeurden in de nasleep van een eerdere veroordeling voor slagen en verwondingen. S.A. had immers de voorzitter van zijn toenmalige voetbalclub Sint-Dimpna een vuistslag verkocht.

 1. Geel krijgt als eerste stad in de provincie glasvezelnetwerk voor razendsnel internet
  Geel

  Geel krijgt als eerste stad in de provincie glasvezel­net­werk voor razendsnel internet

  Als eerste stad van de provincie Antwerpen wordt er in Geel een glasvezelnetwerk voor razendsnel internet uitgerold. Het stadsbestuur sloot daarvoor een overeenkomst met Fiberklaar, een nagelnieuw fibernetwerkbedrijf dat tegen 2028 een fiberverbinding wil voorzien in 1,5 miljoen Vlaamse woningen. Gelenaars kunnen zich tijdens een campagne aanmelden en betalen dan geen aansluitingskosten voor de fiberaansluiting.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek