Voorbeeldig Geel vindt plaats in zaal de Bonten Hannen op zaterdag 8 december (14 tot 19 uur) en zondag 9 december (10 tot 18 uur).
Volledig scherm
Voorbeeldig Geel vindt plaats in zaal de Bonten Hannen op zaterdag 8 december (14 tot 19 uur) en zondag 9 december (10 tot 18 uur). © SAG

Voorbeeldig Geel bezoekt Oosterlo

Voorbeeldig Geel, het project van het stadsarchief in samenwerking met Karel Swolfs, is ondertussen aan zijn vierde editie toe. Deze keer strandt de beeldencaravaan in het deeldorp Oosterlo. Je ontdekt er foto- en videomateriaal van Oosterlo en haar verenigingen over de eeuwen heen.

0 reacties

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Discotheek Millennium moet opnieuw dicht: “Dit is waanzin, ze sluiten de veiligste plekken terwijl je privé alles ongecontroleerd kan doen”
  Herselt

  Discotheek Millennium moet opnieuw dicht: “Dit is waanzin, ze sluiten de veiligste plekken terwijl je privé alles ongecontro­leerd kan doen”

  In het nachtleven hadden ze de bui al zien hangen, maar dat neemt niet weg dat de klap hard aankomt. Discotheken en dancings moeten drie weken dicht, al gelooft Patrick Wouters, eigenaar van discotheek Millennium in Herselt, nooit dat het bij die drie weken blijft. “Die termijn is onzin, gewoon bedoeld om de mensen te sussen.”
 1. Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdagavond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalprogramma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaatsing staan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdag­avond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalpro­gram­ma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaat­sing staan”

  Voor de tweede week op rij kwam Wezel Sport het voorbije weekend niet in actie. Vorige week had de club te maken met een aantal coronabesmettingen. Dit weekend overkwam tegenstander Bevel hetzelfde. Het reglement van Voetbal Vlaanderen zegt dat de uitgestelde wedstrijden 10 dagen later moeten afgewerkt worden. Voor de Molse formatie uit eerste provinciale betekent dat twee keer op rij midweekvoetbal. De eerste afspraak is woensdag om 20 uur tegen Bornem in Oppuurs.