Amina Almakaeva, marketing coördinator bij Volvo Van Houdt, overhandigde het speelgoed aan de vzw.
Volledig scherm
Amina Almakaeva, marketing coördinator bij Volvo Van Houdt, overhandigde het speelgoed aan de vzw. © RV

Volvo Van Houdt doneert speelgoed aan Moeder-Zorg vzw

geel/herentals/turnhoutHet Kempische familiebedrijf Volvo Van Houdt - met vestigingen in Geel, Herentals en Turnhout - heeft een lading speelgoed gedoneerd aan de Turnhoutse vrijwilligersorganisatie Moeder-Zorg vzw. Zo kunnen ook kinderen uit hulpbehoevende gezinnen maandagochtend, bij de komst van Sinterklaas, verrast worden met een mooi cadeautje in hun schoen.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Kris De Backer (T1 Lille United): “Verlengde winterstop is voor ons een bondgenoot geworden”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kris De Backer (T1 Lille United): “Verlengde winterstop is voor ons een bondgenoot geworden”

  Bij Lille United werd het voorbije weekend het trainingsschema van drie trainingen per week, onderbroken voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Cappellen. Een duel dat eerder van het programma werd gehaald, maar door de recente ontwikkelingen in het coronaverhaal opnieuw aan de kalender werd toegevoegd. Het 1-1-eindresultaat zorgde bij de Kempische fusieclub voor een gevoel van tevredenheid.