De Volmolenweg in Bel ligt er slecht bij
Volledig scherm
De Volmolenweg in Bel ligt er slecht bij © Stad Geel

Volmolenweg in ere hersteld

GeelDe Volmolenweg in Geel-Bel zal in ere hersteld worden. De weg ligt er sinds een tijd slecht bij.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwerking met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschillende digitale kanalen regelmatig leuke content”
  PREMIUM

  Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwer­king met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschil­len­de digitale kanalen regelmatig leuke content”

  Vandaag draait alles nog om de voorjaarklassiers in het wielerwereldje, maar 27 en 28 juli staat al bij menig Kempenaar met stip in de agenda aangeduid. Tal van artiesten staan dan op het podium en wielerhelden koersen door de binnenstad tijdens hét wielerevent van de Kempen: Het grootse Na-Tourcritium in Herentals. Met de start van de lente, kondigt Herentals Fietst/Feest graag een partnership aan met marketingagency Yellowwood, eveneens uit Herentals. “Om ook op digitaal marketingniveau het onderste uit de kan te halen, gingen we op zoek naar een lokale partner”, klinkt het.
  Herentals
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Bobbejaanland investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  Bobbejaan­land investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  De lente is aangebroken en dat betekent ook dat pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) uit zijn winterslaap ontwaakt. Op zaterdag 1 april opent ‘t Plezantste Land opnieuw de deuren en bezoekers zullen heel wat nieuwe snufjes kunnen ontdekken, want Bobbejaanland investeerde vijf miljoen euro in verschillende renovatie- en thematiseringsprojecten. Blikvanger daarbij vormt uiteraard Terra Magma, de vernieuwde versie van de iconische indoorwaterattractie Indiana River.
  Lichtaart