Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Vijftiger mag bankkaart niet lenen om te tanken, slaat andere klant twee weken arbeidsongeschikt

De voormalige kroegbaas van een café in Lommel riskeert een gevangenisstraf van 6 maanden voor geweld aan een tankstation in Geel. De man ging door het lint toen hij niet mocht tanken met de bankkaart van een andere klant.

1 reactie

 • Victor OOMS

  1 jaar geleden
  Geen pardon, moet zich maar bedwingen. Ik zou ook nooit mijn bankkaart lenen aan een vreemde persoon. Hoe komt hij erbij dat hij dit kan eisen en dan nog met geweld. Ik zou zeker klacht indien en mij burgerlijke partij stellen en een fikse schadevergoeding eisen. Hopelijk een leer voor de volgende keer.
 1. Yannick loopt dagelijks evenveel kilometer dan de dagen die januari telt: “Wat begon met een testloopje op nieuwjaarsdag is een straffe uitdaging geworden”
  Tongerlo/Westerlo

  Yannick loopt dagelijks evenveel kilometer dan de dagen die januari telt: “Wat begon met een testloopje op nieuwjaars­dag is een straffe uitdaging geworden”

  Sinds de start van 2021 trekt Yannick Van de Sande (35) uit Tongerlo dagelijks zijn loopschoenen aan. Niks opvallends denkt u dan? Toch wel. De sportieveling loopt iedere dag één kilometer verder. Zo liep hij op 1 januari exact 1 kilometer, op 10 januari op de kop 10 kilometer en zal dat bij iedere dag van de maand het geval zijn. De loper hoopt op de laatste dag van januari exact 31 kilometer af te leggen, waarna zijn maandteller op bijna 500 kilometer aftikt.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken