Dorus - die eigenlijk Bink heet - kon na 1,5 jaar herenigd worden met zijn baasjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Dorus - die eigenlijk Bink heet - kon na 1,5 jaar herenigd worden met zijn baasjes. © Het Dierenthuisje

Vermiste kat na anderhalf jaar herenigd met eigenaars: “We stonden allemaal te snotteren”

GeelAnderhalf jaar nadat kater Dorus zwaar ondervoed werd aangetroffen bij een glascontainer in Geel, konden zijn baasjes hem opnieuw in de armen nemen. Met dank aan een stevige portie toeval én Het Dierenthuisje, een opvang die zich al die tijd ontfermde over de kat – die eigenlijk Bink heet. “Hij herkende de eigenaars direct: dat zagen we aan de manier hoe hij zich liet knuffelen", glimlachen ze bij Het Dierenthuisje, waar ze blijkbaar een patent hebben op bijzondere herenigingen tussen baasjes en kat. 

 1. VanRoey.be heropent digitaal belevingscentrum na anderhalf jaar: “Medewerkers thuis of op kantoor vlekkeloos laten samenwerken op veilige en vlotte manier is nu de uitdaging van CEO’s”
  geel

  VanRoey.be heropent digitaal belevings­cen­trum na anderhalf jaar: “Medewer­kers thuis of op kantoor vlekkeloos laten samenwer­ken op veilige en vlotte manier is nu de uitdaging van CEO’s”

  Exact 2 jaar geleden opende het ICT-bedrijf VanRoey.be haar Experience Center in Geel om ondernemers het belang van technologie te doen inzien, maar amper een half jaar later gingen de deuren verplicht op slot vanwege de coronapandemie. Komende donderdag zal het Experience Center eindelijk heropenen, al is de insteek door corona wel enigszins verschoven.
 2. Olenseweg krijgt toegankelijkere bushaltes en nieuwe fietsoversteken: werken starten maandag
  westerlo

  Olenseweg krijgt toeganke­lij­ke­re bushaltes en nieuwe fietsover­ste­ken: werken starten maandag

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start komende maandag met werkzaamheden om nieuwe bushaltes en fietsoversteken te voorzien op de Olenseweg (N152), ter hoogte van het kruispunt met Vlasland in Westerlo. De verhoogde bushaltes worden een pak toegankelijker en met middengeleiders zullen er veilige fietsoversteken gecreëerd worden. Tot midden november zal er aan de werfzone op de Olenseweg beurtelings verkeer gelden.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).