Bij Moktamee in Herentals kan je rustig werken in een gezellige setting.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Moktamee in Herentals kan je rustig werken in een gezellige setting. © Moktamee

Van Herentals tot Mol: op deze 6 gedeelde werkplekken in de Kempen haal je het beste uit je job

KempenVeel mensen ontdekten tijdens de pandemie dat thuiswerk niet altijd ideaal is. Ze zochten een alternatief en vonden dat vaak in coworking spaces. Dat zijn (flexibele) werkplekken die je deelt met anderen, die soms in heel uiteenlopende sectoren aan de slag zijn. Coworking spaces waren al langer populair onder freelancers en kleine ondernemers, maar lijken nu helemaal door te breken. Wij zochten voor jou 6 plaatsen in de Kempen, waar je voor een dag of langer een werkplek kan huren.  

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. HUIZENJACHT. De Antwerpse wijk Sint-Andries, het creatieve hart van de stad: “Een gerenoveerd appartement vanaf 300.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. De Antwerpse wijk Sint-An­dries, het creatieve hart van de stad: “Een gereno­veerd apparte­ment vanaf 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de wijk Sint-Andries in Antwerpen, een volkse, karaktervolle buurt, waar je maar beter niet te lang wacht als je je slag wil slaan op de woningmarkt. “Het Zuid wordt onbetaalbaar, dus schuiven kopers op naar Sint-Andries.”
  Antwerpen
 1. HUIZENJACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstandaard zie je in de woningprijzen... En tóch valt de verkoop niet stil”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstan­daard zie je in de woningprij­zen... En tóch valt de verkoop niet stil”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Breendonk bij Puurs-Sint-Amands, waar letterlijk én figuurlijk leven in de brouwerij is. En enkele interessante woningen op de kop te tikken zijn.
  Puurs-Sint-Amands